Procurement Specialist | Rijkevoort, NL

Posted On February 27, 2024

Procurement Specialist

24-32 uur per week

Creamy Creation opereert vanuit Rijkevoort en heeft een inkoopteam dat onze productiefaciliteiten in Europa en de VS bedient.  Het team is klantgericht en werkt nauw samen met de andere disciplines zoals R&D, Supply Chain, Sales, Finance, Maintenance en Quality. De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van zowel directe als indirecte materialen en diensten.

We zijn op zoek naar een proactieve inkoopprofessional om inkoop naar het volgende niveau te brengen binnen Creamy Creation. Als inkoopspecialist speel je een belangrijke rol in de groeistrategie van Creamy Creation.

Dit is een uitstekende kans om deel uit te maken van een sterk team in een snel groeiend bedrijf. Resultaatgericht, creatief en een hands-on aanpak, evenals het kunnen ondersteunen van het volledige inkoopproces, zijn noodzakelijke ingrediënten om succesvol te zijn in deze boeiende rol. Je vermogen om snel te integreren en te werken binnen een klein team is essentieel.

Deze functie biedt tal van mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt internationale contacten met veel van onze leveranciers en speelt een belangrijke rol in onze organisatie. Als inkoopspecialist werk je mee aan multidisciplinaire projecten.

In deze functie rapporteert je aan de Procurement manager. De standplaats is Rijkevoort.

 

WAT GA JE DOEN?

Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Leveranciersmanagement: Onderhandelen met leveranciers over prijzen en voorwaarden om contractafspraken te definiëren die impact hebben op business niveau. De functie richt zich met name op inkoop van goederen en diensten, inclusief investeringen en externe afvullocaties.
  • Masterdata: Bijwerken ERP-systeem met relevante en overeengekomen commerciële informatie.
  • Projecten: initiëren, leiden, beheren en uitvoeren van specifieke inkoopprojecten.
  • Management informatie: Op verzoek of op eigen initiatief inzichten verschaffen met betrekking tot kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkelingen.
  • Ontwikkelen en implementeren van eigen besparingsinitiatieven

 

WAT NEEM JE MEE?

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op het gebied van inkoop of logistiek;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een inkoopfunctie zoals Junior inkoopspecialist, inkoopondersteuning of vergelijkbaar;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, goed in het werken in teamverband;
  • Zeer goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Engels en Nederlands, bij voorkeur ook Duits;

Qua persoonlijke eigenschappen beschik je over sterke commerciële en analytische vaardigheden, neem je graag initiatief en ben je sterk servicegericht. Je hebt een gestructureerde aanpak van je werk en bent gericht op het leveren van werk van hoge kwaliteit.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Creamy Creation kun je rekenen op een plezierige, informele en dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden wij een prima salaris, pensioen en nog een aantal andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk een verantwoordelijke en afwisselende functie met uitstekende toekomstperspectieven. Kortom, je voelt je snel thuis bij Creamy Creation.

 

CONTACT

Je sollicitatie – voorzien van CV en motivatie – mag je sturen naar HRM personeel@creamycreation.com Voor meer informatie kun je terecht bij  Harold Tiggelaar  via Harold.Tiggelaar@creamycreation.com of telefonisch via 06 2241 0808.