Allround Operator | Rijkevoort, NL

Posted On January 4, 2024

Allround Operator

3-ploegendienst, 36 uur per week

Als het om productie van alcoholic- en nutritional beverages gaat, ben jij de spil in het proces. Je bedient de procesapparatuur van verschillende soorten machines, en homogenisatielijnen, en zorgt ervoor dat de productie volgens planning en specificatie verloopt. Hierbij staat veilig werken volgens onze Life Saving Rules en aanvullende veiligheidsvoorschriften voorop. Je voert diverse controles uit en verwerkt de gegevens op lijsten en in de softwareprogramma’s. Tijdens en na de productie ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van de installatie, de onderdelen en de werkomgeving. Je lokaliseert en rapporteert storingen in de procesapparatuur, stuurt het proces bij wanneer dat nodig is en verhelpt kleine storingen zelfstandig. Je rapporteert onveilige situaties en doet voorstellen voor verbeteringen op het gebied van veiligheid. Daarnaast neem je actief deel aan verbeterteams.

Voor deze verantwoordelijke functies zoeken we zowel junior operators als ook meer ervaren operators met tenminste twee jaar ervaring als operator binnen de food-sector. Heb jij minimaal een mbo-opleiding of een vergelijkbaar ervaringsniveau en ben je op zoek naar een schitterende uitdaging binnen een internationale werkomgeving? En heb je er plezier in om continu te zoeken naar mogelijkheden om processen te verbeteren en nóg efficiënter te maken? Dan is de dynamische wereld van CreamyCreation precies de omgeving waar jij met jouw talenten volledig tot je recht kunt komen.

Opleidingseisen en vaardigheden:

  • Allround operator: MBO niveau 3-4, bv. Zuivel Opleiding Nederland allround operator of VAPRO A of B
  • Heftruck certificaat
  • VCA basis
  • HACCP basiskennis
  • (Allround operator) Ervaring in de levensmiddelen-/procesindustrie
  • Technisch inzicht
  • Kennis van MS Office pakket

Resultaatgericht & Kwaliteitsgericht
Proactief, zelfstandig en flexibel
Probleemoplossend
Goede sociale & communicatieve vaardigheden
Veiligheidsbewust & verbetergerichte instelling
Stressbestendig

 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Creamy Creation beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

 

Contactinformatie

Heb je vragen over bovenstaande functie, of wil je solliciteren? Stuur dan een mail de afdeling HR: personeel@creamycreation.com